D-Marin Mandalina novi sponzor Večeri dalmatinske šansone

17.Kolovoz.2012, 13:33 admin

- Zadovoljstvo nam je biti djelom ovog festivala. Nije bitno kojim jezikom govorite budući da glazba spaja ljude – poručio je Ertem, menadžer D-Marin Mandalina Marine.

Direktori Večeri dalmatinske šansone Branko Viljac i Dušan Šarac potpisali su danas sporazum o sponzorstvu s menadžerom D-Marin Mandalina Marine Artunom Ertemom. Viljac je naglasio kako mu je izuzetno zadovoljstvo potpisati sponzorstvo s prijateljima iz Turske posebice u vrijeme nedostatka domaćih, odnosno šibenskih, sponzora.

Menadžer nove marine za megajahte koju je izgradila turska Dogus grupa novinarima je kazao kako je dugogodišnji zaljubljenik u šansonu te je kroz šansonijerske stihove zapravo i počeo učiti hrvatski jezik.

OTHRVALI SE LAKIM NOTAMA

- Zadovoljstvo nam je biti djelom ovog festivala. Nije bitno kojim jezikom govorite budući da glazba spaja ljude – poručio je Ertem.

Večeri dalmatinske šansone, 15. po redu, održat će se 24. i 25. kolovoza. Prva večer rezervirana je za retrospektivan pregled svih dosadašnjih uspješnica ovog festivala, ukupno 44 skladbe. Na drugoj večeri predstavit će se 22 skladbe, a Viljac je ovogodišnju Šansonu najavio najboljom dosada.

- U 14 godina Večeri dalmatinske šansone bile su nominirane za nagradu Porin 11 puta te smo se uspješno othrvali šundu lakih nota svih ovih godina – poručili su Viljac i Šarac.

Spomenimo kako bi priznanje za poseban doprinos šibenskoj Šansoni, u obliku srebrnog Šansonijera, ove godine trebali dobiti Gabi Novak i Arsen Dedić.

IZVOR: Šibenski Portal

Šansona 2022